korv, kyckling, spansk . Jag ugnsbakade grönsakerna med olivolja, bankad vitlök och lite salt. Det här är en spansk kycklingrätt som kryddas framförallt med chorizo
Smaka av med salt. Fräs kyckling, lök, ingefära, svampoch vitlök i oljan några minuter. Strimla svampen, skiva rödlöken, hacka vitlöken och dela brysselkålen
Skala och strimla morötter. Så när jag lagade denna höstgrytamed kyckling ochsvamp, där det i orginalreceptet står att man ska använda champinjoner, använde jag mig av svärfars torkade kantareller
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.