Annars så är vattkoppe-karantänen över, jag och Ofelia har satt frön till paprika, physalis, morötter och lite olika blommor på balkongen, jag är helt insnöad i Kristina Sandbergs böcker om Maj (men fasen vad de fikar hela tiden
Oftast är det väl med blandade känslor som väckarklockan ställs igen, många uppskattaratt komma tillbaka till rutinerna i livet igen men på samma gång så är det så skönt att vara ledig och inte ha så många måsten
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret till tårthimlen
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Gårdagen var väldigt soft, även om jag var tvungen att kila in och jobba min sjätte dag för veckan. Det var ju första Mars och därmed dags för sortimentsskifte på spritbutiken och en himla massa nyheter som skulle upp på hyllorna innan öppning
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Vi delar upp matplaneringen ( tanken är väl att barnen ska laga maten sin vecka också så småningom men än så länge ligger det mest på mig ) plocka i och ur diskmaskinen, gå med soporna och hjälpa till med tvätten
När jag var liten och andra barn tjatade om att köttbullar och pannkakor var deras favoriträtt så kunde jag kontra med räksmörgås, raggmunk, kålsoppa eller inlagd strömming
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vad bjuder man frälsta köttätare på för nåt som de kan klappa i händerna lite åt, liksom kunna förstå att vego-kost är bra och inte ba *rynka på nästan* och drar "jaha vad är detta för kaninmat"-snacket
Råd och recept är till för att delas, men på vägen sker ofta lite förändringar. Nå väl, åter till receptet på rabarberbullarna som jag bakade i helgen och som jag fick tips om hos Milla, som länkade till Leila och som jag nu gjort några små justeringar i
Se till att det inte finns några klumpar alls i smeten och vispa inte på för hög hastighet. Låt gärna färskosten stå i rumstemperatur en stund innan användning, då går det lättare att vispa den slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.