Det är NÄSTAN så att det blirlite för mycket av grilltips nu. Överallt läser och ser jag hur man ska marinera, rubba, glejsa, grillaindirekt och iprinciptillaga allt på grillen
Man har inte kunnat bevisa sambandet mellan höga kolesterol-halter i mat och högt kolesterol i blod. Myndigheteri USA ändrar kostråd om kolesterol-rik mat
Jag tror att alla gillar bullar, innerstinne om inte annat. Själv är jag inget jättestort fan av kanelbullar utan föredrar kardemumma, gärna med vaniljimitten
Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
Har du flera hyllor igrillen ska du lägga den så högt som möjligt. Blanda chilisås, ketchup och soja i en stor plastpåse och lägg i rådjurssteken, låt den liggaimarinadtill nästa dag
Ha i äggula och senap i en bunke eller ett högt glas (enklast om man använder stavmixer). Det kanske beror på minamerikanska uppväxt, jag vet inte, men jag är rätt så petig när det gäller coleslaw
Det är så man skäms när man läser nyhetsflöden nu med smällare och raketer som skjuts högt o lågt och våra gamla som blir behandlade som skrutt… Nä, en riktigt god, mustig gryta som den här fläskfilégrytan skulle dom fått istället och idioterna som skjuter raketer borde få straffarbete att städa gator och torg och laga allt dom förstört
Detta recept på rådjurssadel hittade jag i Per Mobergs bok Moberg jagar och lagar, när det gäller husmanskost och att tillagavilt så litar jag främst på honom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.