Högrev med jordärtsgnocchis, brynt salvia och äppelsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.6 kg högrev
  • 2 krm kryddpeppar, krossad
  • 4 tsk svartpeppar , grovmalen
  • 2 krm kummin, malen
  • 2 tsk timjan , torkad
  • 1 salt
  • 1 smör
  • 1 flaska(or) rött vin
  • 4 dl oxbuljong
  • 3 st lagerblad
  • 100 gram rotselleri
  • 2 st morot
  • 2 st palsternacka (or)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 st gul lök (ar)
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 socker
  • 1 citronsaft
  • 1 salt och peppar
  • 4 st äpple(n) , t ex Aroma
  • 10 cl Skåne (kryddat brännvin)
  • 1 msk riven pepparrot
  • 3 msk gräslök, hackad
  • 350 gram potatis(ar) , (skalad vikt)
  • 650 gram jordärtskocka(or) , (skalad vikt)
  • 6 dl vetemjöl , ca
  • 75 gram smör
  • 1.5 dl Allerum (ost) , finriven prästost
  • 2 st äggula (or)
  • 2 st ägg
  • 1 lagerblad
  • 1 rapsolja
  • 1 vatten
  • 5 st vitpepparkorn
  • 5 st svartpepparkorn
  • 1 salt
  • 40 blad salvia , färsk
  • 100 gram smör
  • 2 dl Allerum (ost) , XO i grova skivor/flingor/flagor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.