Onsdag har passerat… Ännu ett blogginlägg efter tolvslaget… Känns som mina uppdateringar numera tenderar ske efter midnatt precis som igår… Jag har dock mycket att ro i land bakom kulisserna, jag planerar o sitter i telefon och förbereder de ena efter de andra, försöker hinna ikapp kommentarer och mail men nånting inom mig (det dåliga samvete, jag vet ju precis vad det är) säger att det ska inte gå ut över Kryddburken och helt otippat så kommer ”Bättre sent än aldrig” in i bilden… Har dock massor kvar att besvara o fixa med, men det är en dag imorgon också
Den är så otroligt god, och framförallt enkel. Nu mina vänner kommerhär desserten. Ha en härlig söndag. Ta ut glassen ur frysen, och låt den bli lite mjuk
Här är påståendena som EFSA har gett godkänt…. …och de här fick inte godkänt. Den förbjuder företag att sälja produkter med hjälp av påståenden som inte är vetenskapligt bevisade
Alltså denhär är nog den bästa chokokakan ever, som jag redan marknadsfört här tidigare. Denna gång lagades den med Keiju och en nypa salt, serverad med en pimpad soija glass (saltanötter och mandlar)
Skala äpplena och riv på den grova sidan på rivjärnet. Rödbetsallad är ju bara så god testa gärna att göra nån av dom här varianterna, goda är dom bägge två beroende på om man tycker om pepparrot eller inte
Lägg den krossade vitpepparen och svartpepparkornen ihop med lagerbladen. Gör så här. Härlig mat smör. 1 Skinkstek (denna skinkstek var på ca 685 gr). Under tiden har du skalat potatisen och delat den i 4 – 6 bitar
Härkommer ett enkelt recept på kokad sparris, i det här fallet den gröna. Den årligen återkommande internationella sparrisfestivalen närmar sig med storm steg och den kungliga grönsaken, sparrisen, är den grönsak som får stå i centrum under ett antal intensiva veckor här framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.