Gyoza med fläskfyllning
BakingBabies
BakingBabies
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g fläskfärs
  • 1 liten morot (riven eller fint hackad)
  • 2 msk bambuskott, finhackad
  • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 salladslök alt 1/4 gullök, finhackad
  • 2 tsk riven ingefära
  • 1 grön chili, urkärnad och finhackad
  • 1 msk japansk soya
  • 1 msk mirin alt ½ msk risvinsvinäger
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk finhackad färsk koriander alt ½ msk korianderfrön ,malda
  • 1 msk sesamsfrön , rostade
  • 1 msk strösocker
  • 1,8 dl vatten
  • 5 dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 4 msk japansk soya
  • 2 msk risvinsvinärger
  • några droppar sesamolja
  • 1 tsk sesamfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.