Carl Ishizakis Gyoza - Rågsved style
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 pkt gyozaskinn
  • 350 g fläskfärs
  • 50 g lammfärs
  • 300 g vitkål (0,5 huvud))
  • 2 gula lökar
  • 10 cm ingefära
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 msk sesamolja
  • 2 msk japansk soja
  • salt och vitpeppar
  • 3 msk japansk soja
  • 3 msk risvinäger
  • ra-yu (chilisesamolja, finns i asiatiska livsmedelsbutiker)
  • sesamolja
  • 1 pkt gyozaskinn
  • Fyllning 350 g fläskfärs 50 g lammfärs ca 300 g vitkål (0,5 huvud)) 2 gula lökar 10 cm ingefära 2 klyftor vitlök 1 msk sesamolja 2 msk japansk soja salt och vitpeppar
  • Dippsås 3 msk japansk soja 3 msk risvinäger ra-yu (chilisesamolja, finns i asiatiska livsmedelsbutiker) sesamolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.