Lax- och blomkålslasagne
BakingBabies
BakingBabies
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 port
  • 1 stor blomkålsbukett
  • 2 gullök 3 vitlöksklyftor 1 tsk honung
  • salt
  • malen svartpeppar
  • cintronsaft
  • 900 g lax m skinn (ca 780 skinfri)
  • 4 msk fryst dill
  • citronsaft
  • 1 tsk salt
  • 2 krm malen svartpeppar
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl vätska (exv. 1 dl blomkålsspad + 1 dl mjölk)
  • 30 g smör
  • 5 msk vetemjöl
  • 1 liter mjölk
  • 1 tärning fiskbuljong
  • 1 tsk salt
  • malen svartpeppar
  • citronsaft
  • 2 dl riven mozzarella
  • 1 dl riven mozzarella
  • 2 dl riven parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.