Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1/2 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar 1/2 liten finhackad rödlök 1/2 dl hackad purjolök 2 msk finhackad dill 3 kokta potatisar 2 hackade hårdkokta ägg peppar ev salt Till servering kavring eller knäckebröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Godaste nyheten på midsommarbordet i år var nubbesalladen. Ett recept jag hittade HÄR. En somrig sallad med potatis som mättar och som har en fin balans mellan sälta från matjessill, skarp löksmak och syrlig gräddfil
Sätt ugnen på 175°C. Vispa ägg och strösocker poröst. Smält smöret i en kastrull och häll i vattnet. Häll i smöret/vattnet, vetemjöl, bakpulver och citronaromen i bunken med det poröst vispade ägg och strösockret
Här ska ni få ett riktigt gott recept på en räksoppa, som min kära svärmor har gett till mig. Passar nog bäst som en förrätt, då den är väldigt ”gräddig” och mättande
Det här är en underbar tårta. Jag bakade den till Noas 4-årsfödelsedag. Det går att ha vad som uppe på grädden, men blåbär och hackad daim går hem här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.