Ingredienser Portioner: 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1/2 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar 1/2 liten finhackad rödlök 1/2 dl hackad purjolök 2 msk finhackad dill 3 kokta potatisar 2 hackade hårdkokta ägg peppar ev salt Till servering kavring eller knäckebröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1 kokt ägg 1 rödlök 1 äpple 1/2 dl majonnäs 1/2 dl crème fraiche 1 msk kaviar på tub 1 msk hackad gräslök 1 msk finhackad dill peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
1. Skär sillen i bitar. Tärna äpplet och skiva rödlöken. 2. Varva sill, äpple, pepparrot och lök i en burk. 3. Häll över lagen från förpackningen och sätt på lock
Godaste nyheten på midsommarbordet i år var nubbesalladen. Nubbesallad. Ett recept jag hittade HÄR. En somrig sallad med potatis som mättar och som har en fin balans mellan sälta från matjessill, skarp löksmak och syrlig gräddfil
Måndagens enkla påskmiddag innehöll bland annat en nubbesallad. Jag har varit sugen på den här Nubbesalladen ett tag och nu blev det äntligen av att jag gjorde den och jag blev inte besviken på smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.