Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1/2 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar 1/2 liten finhackad rödlök 1/2 dl hackad purjolök 2 msk finhackad dill 3 kokta potatisar 2 hackade hårdkokta ägg peppar ev salt Till servering kavring eller knäckebröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Här kommer ett gott recept medmandelpotatis. Här har det varit lite bloggtorka nu ett tag, får skylla på årstiden det har varit lite torrt med inspiration till matlagning
Vänd ner potatisen och låt det hela bryna och karamellisera tills potatisen är varm och vackert brun (späd eventuellt med lite vatten och det blir för torrt)
Garnera med ägg och dill. Måndagens enkla påskmiddag innehöll bland annat en nubbesallad. Jag har varit sugen på den här Nubbesalladen ett tag och nu blev det äntligen av att jag gjorde den och jag blev inte besviken på smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.