Folkets Bröllopstårta. Den är inte speciellt svåra att göra, men det är många moment. Som vanligt har jag gjort lite justeringar från orginalreceptet som du hittar på Kobia
Trill pølser og legg på stekebrett. 200 g smør200 g sukker2 eggeplommer1 ss sirup½-1 ts kanel1 ts vaniljesukker1 ts natron300 g hvetemelperlesukkerhakkede mandlerRør smør og sukker hvitt. 300 g hvetemel
Tyckte det var fredag nyss och inte har jag gjort mycket idag, tvättat, lagat mat, misslyckats med bakning, tittat på dr Quinn och så blev det liksom kväll och snart dags att gå och lägga sig
Hur svårt ska det vara att få dessa att tillsammans bilda släta, vackra macaronskal med fot. Tekniken är avgörande för att man ska lyckas med sina macarons, det har jag fattat (både genom egen hands-on-erfarenhet och genom x antal instruktionsfilmer på nätet)
Jag har också funderat en del på Julia et Julie den senaste tiden, eller, fransk mat i allmänhet och Boeuf Bourgignon i synnerhet är något jag tänker på rätt ofta
)Brune pinner er både enkle å lage og smaker fantastisk godt. Jeg er visst inne i en liten bakestim om dagen, men det er jo jul så dere får bare holde ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.