à soupe) de miel 100 g (1/2 tasse) de gros sel 105 g (1/2 tasse) de sucre 10 g (1/4 tasse) d’aneth frais ciselé 5 ml (1 c. à thé) de baies de genièvre concassées 1 filet de saumon avec la peau d’environ 1,1 kg (2 1/2 lb) Laque au gin etau miel 15 ml (1 c. à soupe) d’aneth frais ciselé Garniture 125 ml (1/2 tasse) de crème sure 5 ml (1 c
Häll av vattnet, men spara ett glas kokvatten för att kunna blanda ingredienserna lättare. Sautera den skalade vitlöksklyftan hel i en panna med olivoljan
[default_hidden_metaboxes] => Array. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Det är en jättegod efterrätt med två sorters glass inuti maräng och med havrebotten. På nyårsafton så åt vi den festliga efterrätten glace au four, eller baked alaska som den också kallas (eller glassbomb som vi kallade den
4 500 g kycklinglårfilé eller kycklingfilé av bröst 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 100 g rökt sidfläsk eller bacon (100 g sidfläsk motsvarar 1 paket bacon à 140 g) 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 1 purjolök 150 g champinjoner smör till stekning 3 dl rödvin 1 dl vatten 2 msk kycklingfond 1 msk soja 3 lagerblad 1 tsk timjan 1 tsk arrowrot eller maizena Till servering kokt potatis Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Pain au Chocolat är ett favoritbakverk som härstammar från Franrike. Det enda du behöver är choklad och smördeg och det tar inte många minuter innan receptet är klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.