Lägg på plåt, täck med bakduk. Då blir bullarna saftiga. bre RIKLIGT MED SMÖR, cirka 50 g över degen. 1Rulla ihop och dela i 12 bullar. 1Gör likadant med den andra halvan av degen
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
8 soltorkade tomater med tex basilikasmak. 8 soltorkade tomater med tex basilikasmak. Hä om dagen såg jag ett avsnitt av "Landet brunsås" som handlade om "den svenska köttfrossan"
Receptet till dessa grymtgoda kikärtsbiffar, med morötter och curry, kommer från ica. Ena dagen käkade vi biffarna med rosa sås (se här), kokt broccoli och ugnsstekt potatis
Pensla bullarnamed ägget. Makalöst godabullar. Dom såg så goda ut att jag bara måste prova. En underbar lukt har spridit sig i huset av dessa nybakade bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.