Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar. Här tillsammans med lite paprika och gräslök från min egen lilla kruka i köksfönstret (
Lycka till. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Något som alltid gått hem i vårt kök när det ska gå extra snabbt är en bit varmrökt fisk, lätt att bara plocka fram ur paketet och ingen tillagning krävs
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här goda såsen. Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpanerad fiskfilé som den gjorde till wrapsen
Igår åt vi en sååå god sallad till vårt grillade kött. En helt fantastiskt god måltid. Brödkrutongerna gjorde jag av lite halvtorrt bröd som jag hittat i vår brödlåda (hatar torrt bröd), men till krutonger passade brödet utmärkt
Torskrygg är en stor favorit här hemma när det kommer tillfisk och när man rimmar den och steker den i en stekpanna så får den så himla god smak och en knaprig yta
Låt svalna och spar tillsfisken ska in i ugnen. Smörj en form med olja så fisken inte fastnar. Torskryggen i all ära, men den här såsen blev bara såå god
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Servera till någon godfiskrätt och potatis. Mitt bästa recept på kall sås tillfisk. ) framtestad till perfektion enligt mig med många underbara smaker ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.