Detta var hur gott som helst och kommer absolut att göras om. Om du inte gillar dragon så kan du med gott samvete plocka bort den och smaksätta såsen med bara lite senap
salt och peppar. salt och peppar. 1 citron, skal och saft. Vi tillagar kotletter med het örtkrydda, Taylor and Jones korv med svartpeppar grillas tillsammans med grönsaker
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Kyl med vatten och skala. Mixa eller vispa sönder ägget och blanda med vinäger och senap. Blanda i créme fraiche och smaksätt med vitlök, peppar, salt och gräslök
Salta och peppra. Strö över curry och häll i grädde. Servera med kokt ris och sallad. Om man vill flerdubbla receptet lägger man brynt kött och bananskivor i en form, och häller över currygrädde och värmer i ugn vid 225 gr
Stek lammkotletter tills det tar lite färg, salta och peppra, häll på vatten så det täcker, lägg i några kvistar rosmarin, tillsätt citronsaften och pressa ner vitlöksklyftor
Detta var hur gott som helst och kommer absolut att göras om. Om du inte gillar dragon så kan du med gott samvete plocka bort den och smaksätta såsen med bara lite senap
skär upp morötter, potatis och lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.