Svamp- och parmesanöverbakad filé med potatisterrine och balsamicosky
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 4 ca 700 g filé, t ex oxfilé, lammytterfilé eller fläskfilé 1 msk smör eller margarin Svamp- och parmesanöverbak 10 champinjoner, skogschampinjoner eller fryst svampmix (10 champinjoner motsvarar 3 dl svampmix) 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 2 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 dl crème fraiche 1 ägg 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Potatisterrin 800 g skalad potatis 4 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 75 g smör 2 msk färsk hackad timjan salt malen svartpeppar Sås 1 msk strösocker 2 dl rött vin eller rött matlagningsvin 3 msk koncentrerad kalvfond 2 dl vatten 3 msk lagrad balsamvinäger 2 tsk majsstärkelse (Maizena) 2 msk smör Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken?

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.