Älgfärsbiffar. 4 port. 800 g älgfärs (utblandad med späck, se längre ner i inlägget)1 st gul lök1 ägg3 krm salt1 krm svartpeppar1 krm vitpeppar1 pressad vitlöksklyftarapsolja & smör
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa samman ägg, mjöl, mjölk och salt i en bunke. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i bunken (då hinner den inte mörkna)
Pappa var på besök härom kvällen och eftersom vi aldrig sågs på Fars Dag så slog jag till att lägga lite extra fokus på maten den här dagen… eller det gör jag iofs alltid ha ha
Klipp ner soltorkade tomater i grytan och repa i lite timjan, och låt det sjuda med de sista. 10 – 15 stycken soltorkade tomater, dela dem i stora bita
Köp ingredienserna från Mat. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få en rabattkod som ger dig hela 160 kr att handla mat för