Smaka avmed salt och svartpeppar. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Man kan ju inte enbart äta coleslaw, så vi grillade även lite tunna revbensspjäll köpta hos Gårdsbutik Thuresson
Salta, peppra och pensla dem med oljan. Servera med. Rivet skal och saft av 1 välborstad lime. Såsen. Blanda ingredienserna till såsen och låt den stå i kylskåp ca 20 minuter
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg med grön sparris. Grillade limehalvor. Bryt av den grova biten på sparrisen och skala den sedan med en potatisskalare, lägg sedan hälften av sparrisen på varsin torskrygg
Börja medcoleslawen, skiva eller strimla vitkål och fänkål tunt. Eller koka upp vatten med salt och slå över revbenen som ligger i ugnssäker form så att vattnet täcker
Väg upp kål och blanda med resten av ingredienser, balansera syra och sälta. matberedare, skölj och blanda med salt, låt stå en stund och pressa sen ur vätska
Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär och svartavinbär i både smak och doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till den grillade fläsksidan
Ta ut grönsakerna, blanda ner fetaosten, färska basilikablad och avslutamed resten av dressingen. Ta hälften av dressingen och blanda i sojan, pensla kotletterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.