GRILLADE VILDSVINSSPJÄLL,  LJUMMEN SALLAD MED CITRONDRESSING OCH EN COLESLAW
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Buljong för förkok av spjäll
  • . 5 liter vatten
  • 500 ml öl, blev en av Lars hemmagjorda öl
  • 4-5 msk grovsalt
  • 2 lagerblad 2 gula lökar
  • 4 morötter 1 hel vitlök
  • Ljummen sallad med citrondressing
  • 2 broccolihuvud 1/2 blomkålshuvud 2 vitlöksklyftor 1 dl sötmandlar
  • 3 msk olivolja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 moget päron
  • 1 mozzarellaboll
  • 1 påse babyspenat
  • 1/2 kruka basilika
  • 50 g grovriven parmesanost
  • Citrondressing
  • 2 msk färskpressad citronjuice
  • finrivet skal av 1/2 citron 3 msk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 krm salt
  • Coleslaw
  • 1/4 vitkålshuvud 1 morot 1 dl creme fraiche
  • 1/2 dl Hellmann´s majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • Flingsalt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.