Grillade kamben med svensk coleslaw
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kamben (tunna revben)
  • vatten
  • salt
  • 150 g mörk sirap
  • 40 g ättika
  • 1 msk kalvfond (koncentrerad)
  • 30 drag svartpeppar på kvarn
  • 1 huvud färsk vitkål
  • 1 knippe gräslök
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk svensk grov senap
  • 2 tsk honung
  • 1 kg kamben (tunna revben) vatten salt 150 g mörk sirap 40 g ättika 1 msk kalvfond (koncentrerad) ca 30 drag svartpeppar på kvarn 1 huvud färsk vitkål 1 knippe gräslök 1 dl gräddfil 1 dl majonnäs 2 msk svensk grov senap 2 tsk honung

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.