För mig började det med att jag ville göra en salladmedtonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat. Tonfisken finfördelar jag så att den blandas med allt som är i, på det viset ger den smak överallt
Lite isbergs sallad. Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Bred ut salladen på tallrik. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Vänd försiktigt runt de grillade grönsakerna medsalladsbladen. små salladsblad. Smaka av med salt. 1. Skala och skär sötpotatisen i ca 1 cm tjocka skivor
Denna goda kycklingsalladmedgrillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
toppa med lite persilja och nymalen peppar. den här salladen är minst sagt klockren till grillat fläskkött, oavsett det är kotletter, schnitzel eller filé
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Servera den varma nygrilladetonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.