Grillad tonfisk/lax på grön bädd
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skivor färsk tonfisk/lax à 150 g eller 2 burkar tonfisk i vatten
  • 2 tsk olja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • 1 huvud romansallat
  • 50 g sockerärter
  • 50 g haricots verts
  • 10 svarta oliver med kärnor
  • 10-15 små cocktailtomater
  • 1/2 röd lök, skivad
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk citronolivolja
  • 1 msk vatten
  • 2 msk gräslök, fint skuren
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.