1 kg ryggbiff salt svartpeppar. 1 kg ryggbiff salt svartpeppar. Bearnaisesås1,5 dl vatten 1,5 dl vitvinsvinäger 1 gul lök, grovt hackad 300 g smör 3 äggulor 1 kruka persilja, grovt hackad tabasco chilipulver
Vi hade både entrecôte ochryggbiff. Ibland får man till det så där jättebra och det bästa med den här rätten är ju att det är så enkelt att tillaga också
Skär upp ryggbiffen i fyra skivor och krydda dom med BBQ kryddan. Välj en bra tjock bit som känns fast, kolla i snittytan att det finns fett insprängt om det inte finns så kommer ni få en torr och seg köttbit
Lägg en bädd av papayasallad på tallrikarna och de grilladehavskräftorna ovanpå den. Dela havskräftorna på längden, ta ur det som inte ska ätas och lägg dem på en ugnsplåt och klicka rucolapesto på kräftornas köttsida
Låt ryggbiffen stå ute och bli rumstempererad, sätt igång grillpanna eller stekpanna. Var inte helt säker på vad det jag skulle laga men kände för en saftigt god sallad med den saftigt möra ryggbiffen som jag fått av Bulltofta kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.