Toppa medmozzarella (sönderriven med händerna) och charkuterier (salami blev det här som du ser). När de börjar bli klara tillsätter du pastan och kryddar med salt och svartpeppar
1 kg ryggbiff salt svartpeppar. 1 kg ryggbiff salt svartpeppar. Bearnaisesås1,5 dl vatten 1,5 dl vitvinsvinäger 1 gul lök, grovt hackad 300 g smör 3 äggulor 1 kruka persilja, grovt hackad tabasco chilipulver
Servera den stekta fisken medtomatsalladen, nykokt Sparris och Citronsmör. Istället gjorde jag en enkelpanering med bara ägg och riven parmesan, det blev riktigt läckert
Servera enkelt i servett - ät direkt från grillen medan rullarna är varma. Guckornas gucka, guacamole, med tomater ochmozzarella i ett tortillabröd som grillas - det kan ju inte bli annat än gott gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.