Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Bred ut salladenpå tallrik. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Denna goda kycklingsalladmedgrilladkyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
Pressa lite grillad lime över. Ringla över salladen och toppa med pumpafrön och solrosfrön. Bred på av smöret på varje skiva, det ska vara ganska rejält med smör på
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Skär kycklingen i mindre bitar. Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
ex helgrillad entrecote med rödvinsmarinad eller som en rätt på buffébordet. Blanda grillad svamp med ärtskott, sojabönor, hackad persilja, hackad dragon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.