Denna goda kycklingsalladmedgrilladkyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
Skär kycklingen i mindre bitar. Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
Vänd varsamt runt med avokado, nötter, koriander och chili. Vänd runt kycklingen och låt marinera minst 30 min men gärna längre. 2 Hyvla hälften av zucchinin med osthyvel eller mandolin och tärna resten. 3 Grilla kycklingen tills den är genomstekt och har fin grillyta, 6–8 min. 900 g kycklinglårfilé
Kycklingen marinerades först i olivolja, soya, balsamvinäger, salt, peppar, vitlök och när den började bli klar penslades den med Stubb´s hickory barbeciesause som är underbart god
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.