Sås behövs inte med ett krämigt potatismos till det hela. Det gör mig ingenting att slippa ansa rå kycklingoch laga till, och i stället köpa färdiggrillat ibland
Det andra tillagningssättet är att jag grillade min sallad. Jag skar bara en tjock skiva av min isbergssalladoch stekte den i olja i en panna (men nyttja grillen när vädret tillåter det)
Gjorde även en liten sats av Middagsfrids salladtill. Kvar från igår fanns, hummus, salladmed alfa alfa och godsaker, samt de kokta rödbetorna vi aldrig hann äta igår då de tog för länge att bli mjuka
finns det undantag till regeln. och god, den passar perfekt medsalladen. När kycklingen är färdig, tärna eller riv ner den i salladen, blanda i spenaten
Blanda allt till dressingen och lägg i tunt skivad rödlök ochsalladslök. Jag har inte alls mycket energi till att stå i köket och laga mat nu när det är så varmt
Men jag fick att gilla den efter kom till Sverige. Ät med balsamvinäger och olivolja. Lägg ruccola och fetaost i en form eller tallrik sedan lägga grillas sådana (Skär kyckling i små bitar)
Ringla över salladenoch toppa med pumpafrön och solrosfrön. Ta av skalet och kör auberginerna i matberedare tillsammansmed yoghurt, citron, vitlök, chili, koriander, lite olivolja, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.