Skär kycklingen i mindre bitar. Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Kycklingen marinerades först i olivolja, soya, balsamvinäger, salt, peppar, vitlök och när den började bli klar penslades den med Stubb´s hickory barbeciesause som är underbart god
Medkyckling. och god, den passar perfekt medsalladen. Ni kan använda vanlig grilladkyckling. När kycklingen är färdig, tärna eller riv ner den i salladen, blanda i spenaten
Krydda kycklingbrösten ordentligt med salt och peppar samt pensla dem med olivolja. Något grillat med kall sås och en matig sallad blir det mer än en gång under juni-augusti om jag får bestämma
Servera kycklingen gärna med ugnsbakad potatis/färskpotatis och en fin grönsallad till. Avnjut rätten tillsammans med en god sallad, pasta eller ugnsbakad potatis
Denna goda kycklingsalladmedgrilladkyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.