Denna goda kycklingsalladmedgrilladkyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Skär kycklingen i mindre bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
Håller ni med. Vill man inte ha en grönsallad till kycklingen så passar en gul sallad minst lika bra. En måltid är inte komplett utan en sallad eller grönsak av något slag
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Kycklingen marinerades först i olivolja, soya, balsamvinäger, salt, peppar, vitlök och när den började bli klar penslades den med Stubb´s hickory barbeciesause som är underbart god
Lägg kycklingen i en ugnfast form. Smaka av med salt och peppar. Tillaga i ugnen ca 1 timme eller till kycklingen är genomstekt. Fräs i 2 msk olivolja på medelvärme i ett par minuter så att löken får litet färg
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladen varm, bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.