Pensla laxenmed lite olja på båda sidor. Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Grilla 2 minuter på varje sida. Lägg 1 msk tapenade oliver och kapris på varje laxbit. 600g laxfilé i portionsbitar
Sen på kvällen så grillade vi laxoch åt det tillsammans med potatismos och kronärtskockskräm. Första gången som jag grillar fisk faktiskt och det kommer definitivt inte vara sista gången
Citronenoch lime som grillades pressade jag över köttet resp fisken. Det mesta kött jag ska grilla får en ”massage” av en fantastisk god kryddblandning några timmar innan
Skiva laxen i cm stora bitar, grilla den i en het grillpanna, krydda med havssalt & svartpeppar. Det bästa tipset med denna middag är att grillacitroner lite oftare, det blir rundare i smaken och riktigt gott
Grillad några citronklyftoroch servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfisken med olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Den senaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillas med massor av ost, jalapeno, salami och tomat
Gott med en grillad, halv citron att pressa över. lite citronsaft. Det är lätt att övergrillalaxen så den blir torr, men den här var helt perfekt grillad
Pensla laxfilénmed olja och ringla över lite limesaft. laxfilé. Krydda med salt och peppar. Börja med att röra samman alla ingredienserna till limesmöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.