Pensla laxenmed lite olja på båda sidor. Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Lägg 1 msk tapenade oliver och kapris på varje laxbit. 600g laxfilé i portionsbitar
RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAVCITRONOCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citronoch lakrits partners in crime liksom
Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär ochsvartavinbär i både smakoch doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till den grillade fläsksidan
Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt. Skaka runt ingredienserna ordentligt så att bitarna blandas med kryddorna
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokos och färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Häll av vattnet och låt potatisen ånga av någon minut. Krydda laxenmed salt och peppar och stek i smör några minuter på varje sida beroende på laxens tjocklek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.