Täck med plastfolie och ställ kallt. Strö över strimlade soltorkadetomater, hackade oliver och örter. Kallskuren kycklingfilé med italienska smaker 10 pers. 2 dl marinerade tomater. 2 dl svarta oliver (urkärnade). Bara att ringla över olivolja, strö över flingsalt och sedan baka i ugnen på 200-225 grader tills potatisen är gyllene med härligt krispigt skal. //Malin Kallskuren kycklingfilé med italienska smaker 10 pers
Toppa medoliver och persilja. Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter eller tills äggstanningen har stelnat
Den blev lite grekiskinspirerad med bla fetaost, oliver och soltorkadetomater. Jag och Marko var barnfria och då passade vi på att fylla pajen med sånt som inte barnen gillar
Toppa medoliver och persilja. Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter eller tills äggstanningen har stelnat. ½ burk Zeta SoltorkadeTomater Strimlade (100 g). 1 dl Zeta Oliver Kalamata urkärnade
Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle. Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia medsoltorkadetomater, fetaost och färska örter
Hacka de soltorkadetomaterna och oliverna i mindre bitar och blanda ner i degen. ½ dl gröna oliver. Baka ut degen på en plåt med bakplåtspapper till 3 baguetter. Strö över oregano och stoppa in bröden i ugnen i ca 10 minuter eller tills bröden fått en krispig utsida. 5-6 soltorkadetomater
Den är bra på buffé, till allt slags kallskuret, men också till stekt eller grillat kött. Med egen potatis och ruccola från landet blev det förstås extra gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.