Mixa till en slät creme med vatten, vinäger och salt. Smaksätt med vitlök, Cayennepeppar, örtkryddor eller dijonsenap (ej raw) så har du färdiga såser och dressingar
Mixa till en slät creme med vatten, vinäger och salt. Smaksätt med vitlök, Cayennepeppar, örtkryddor eller dijonsenap (ej raw) så har du färdiga såser och dressingar
Mixa till en slät creme med vatten, vinäger och salt. Smaksätt med vitlök, Cayennepeppar, örtkryddor eller dijonsenap (ej raw) så har du färdiga såser och dressingar
Servera grytan med brödet, raw sourcream , limeklyftor och massor av färsk hackad koriander. I en vegansk variant på chiligryta får man till ordentligt med umami genom en kombination av tillagningsteknik, kryddning, grönsaker med naturlig sötma, bra fett och ordentlig med sälta och fräsch syra… Bland kryddorna har jag använt lite kakao (vanligt i mexikansk matlagning) och rökt paprika för extra djup
Runtom på nätet har jag sett folk som gjort grönkålschips till höger och vänster och tillslut kunde jag inte låta bli att testa, när jag hittade färsk grönkål i affären
Den var god med. Till efterrätt gjorde jag en Banana Cream Pie som från grunden är Roy Fares recept. Tryck ut i en pajform med räfflad kant och som är avtagbar kant
Men de två andra kommer jag jobba med idag. Sen gjorde jag denna smarriga Banana Cream Pie. Jag hade gjort soppa på hummer, räkor och torsk till förrätt och hjort med potatisgratäng till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.