Torka i torkugn cirka 12 timmar. Använder du en "vanlig" ugn förkortas tiden cirka 1-2 timmar. Ingredienser 2 liter grönkål, strimlad 2-4 msk olivolja juice från en halv citron 1 tsk salt Gör så här Massera in olivolja, salt och citron i kålen, så den blir mjuk
Kör dem i torkugnen på ca 40 grader för att bibehålla näring och enzymer. Torka i torkugn eller vanlig ugn i ca 40 grader i ca 6 timmar (går även att köra på 75 grader i ca 25 min)
Massera in olja och kryddor och bre sedan ut på plåtar i torkugnen. Ingredienser3 persiljerötter1 sötpotatis0,5 dl olivoljaSaltCayennepepparSvartpepparKebabkryddaDragonSå här gör duSkala rotfrukterna och skiva i väldigt tunna skivor med exempelvis en potatisskalare
Man kan också torka de i torkugn tills de är färdiga. Sätt ugnen på. Sätt ugnen på 100 grader. Grädda i ugn i ca 1 timma eller tills de fått lagom färg