Grönare nyårsmeny
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Marinerad portabello med spenat och mozzarella
  • 4 portioner 4 stora portabellosvampar
  • 1 dl cashewnötter
  • 1/2 röd paprika
  • 1 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Marinad
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 1 tsk oregano
  • 2 msk tamari (soja)
  • 1 dl citronsaft
  • 1 dl olivolja
  •  
  • Fyllning
  • 250 g babyspenat
  • 2 vitlöksklyftor, riven
  • 200 g mozzarella, riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.