Blanda först i den nykokta pastan och spenaten, vänd sedan ner kycklingen och grönsakerna. Hetta upp stekpannan med resten av smöret och lägg ner de finstrimlade grönsakerna
Strax innan servering när du tagit pannan från värmen tillsätter du strimlad basilika och riven parmesan, rör i den nykokta pastan som du kokat al dente, dekorera med basilika och parmesan och servera direkt tillsammans med broccoli
Häll av pastan och häll tillbaka den i kastrullen. Med tanke på att jag ofta slarvar bort nya recept som jag hittar i tidningar så passar jag på att lägga in receptet här
När pastan är klar så blanda i babyspenaten i såsen, servera med färskhyvlad parmesan över. Ett recept som lät supergott och som vi såklart var tvugna att prova, fick däremot göra om receptet lite för att det skulle passa oss, vi tycker inte om ”torr” mat och vätskan i den här rätten försvann snabbt in i pastan och då blir det torrt och klibbigt
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Börja med att sätta på vattnet till pastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Servera kycklingröran på pastan och riv eventuellt lite mer pecorino ost över det hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.