Gräddfilspannacottan är en tacksam bas, här är den kombinerad med löjrom och finhackad rödlök. Sköljde dem snabbt på utsidan med varmt vatten, skar sedan med en smal kniv runt kanten och tömde upp dem
andys lekland, barnpaket, dessert, dessert att förbereda, efterrätt, efterrätt som är enkel att förbereda, enkel och snabb efterrätt, grädde, gräddfil, gräddfilspannacotta, gräddfilspannacottamed passionerad kokos, kokoschips, lättgjord efterrätt, paket till en nioåring, paketinspiration, passionsfrukt, tips på present till barn, vanilj, vaniljsocker
4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vit choklad Lägg till i inköpslistan
Hyvla nougaten med en osthyvel i strimlor, dekorera med hallon och nougaten. Fördela kvargen i glas eller portionsformar, strö kaksmulorna över kvargen
Toppa med kardemummayoghurt och smulade bondkakor. Blanda yoghurt med nystött kardemumma. Svep in rullarna i plast och lägg dem i kylskåp eller frys för att kallna
Lägg rabarbern i botten av koppen, sedan en klick chokladmousse och toppa till sist medkaksmulor. Skiva rabarbern och lägg i en kastrull, fyll på med lite vatten så att det inte bränns vid
Vid servering smula över bondkakor och garnera med citronmeliss. Börja med kardemummacrèmen. På restaurang Proviant i Stockholm fick jag för första gången prova på kombinationen rabarber och kardemumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.