Fördela krämen iglasen/kopparnamedrabarber. Vinbakadrabarbermedvit chokladkräm och rostad havreUtmärkt dessert som går att förbereda ett par dagar i förväg
Ulrik han serverade hallonparfaittill efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- ochBailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden medluftiga tag i den smälta chokladen. Vänd sedan bestämt ner grädden litei taget medluftiga tag till en mousse
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vitachokladmoussen lätt syrligmedlite kesella för att den inte skulle bli översöt
Här kommer ett förslag på en glutenfri sötsak efter middagen eller bara till en kopp kaffe. Vispa grädden i en annan bunke till den är ganska hård ochvispa den i äggsmeten på samma sätt som med den vita chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.