Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Skär i snittar när kakan fortfarande är varm. Foto. Karin/bevemyrs blogg. Godastekakan på kalaset. Det påpekade iallafall gästen som ringde upp mig efteråt för att tacka för en trevlig bjudning
Receptet på dessa kakorna kommer från min moster och tillhör mina favoritrecept på småkakor. De blir så där härligt sega och konstigt nog aldrig särskilt långvariga i mitt kylskåp
Skeda upp krusbären över kakan. Kakan blir inte hög men blir så jättegod. Sprid ut ca 1 dl färska krusbär över kakan och sätt sedan in kakan i ugnen i ca 18-20 minuter
När kakan är varm lägg på en Noblesse. Goda kakor som är smidiga att göra. Noblessekakor. De har jag bjudit på istället för efterrätt på mina tjejkvällar
Igår bakade jag den här goda kakan som smakar jul tack vare alla kryddor. Kakan är mjuk och fluffig och det knapriga täcket på toppen passar finfint till
Jag bakar väldigt sällan och rör då ofta ihop kakan på känn med det jag har hemma. Receptet på den här chokladkakan kom från en expressenbilaga och jag kommer garanterad göra det hemma också
Låt kakan svalna. Bred ett tjockt lager glasyr över kakan. Grädda kakan i 175 grader ca 90 minuter. Häll lagen från ananasburken i en stor skål, ställ undan ananaskross
Jag delade nyligen receptet på Black bean chia brownies. HÄR är receptet. Sanningen att säga bakade jag dem två gånger, för första gången glömde jag blockchokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.