ägg, hasselnötskakor, hasselnötter, migrän, nötkakor, nöttoppar, smör, strösocker. Men goda som tusan. Jaa, har sitter jag med solglasögon och kisar mot datorn med jordens migränanfall
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Choklad kakorna blev med Marabou choklad i, och några med M&M i. Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut dem lite lätt på plåt med bakplåtspapper
Dom här supergodakakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Rulla varje degbit till långa stavar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medankakorna är varma
Godaste jag ätit på länge. Häll smeten i en långform klädd med bakplåtspapper. Låt den svalna i formen och lyft sedan upp hela papperet med kakan ur formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.