1 spenatSå
här gör du 40 minuter Linsgryta: Koka linserna enligt anvisningarna på förpackningen. Skala och hacka löken. Skär tomaterna i tärningar. Tärna den kokta potatisen och skala och hacka vitlöken. Fräs löken i smör eller olja, lägg i tomaterna, potatisen och vitlöken. Tillsätt kajennpeppar. Häll i grönsaksbuljongen, koka upp. Låt grytan sjuda i ett par minuter. Tillsätt linserna, koka upp och smaka av med salt. Spenataioli: Mixa spenaten och vitlöksklyftorna. Tillsätt majonnäsen, mixa och smaka av med salt och peppar. Servering: Lägg upp grytan och servera med spenataiolin och lite färska spenatblad. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 44
Tärna ner tomaten i halvcentimeter stora bitar och blanda i linsgrytan när den kokat klart. Servera linsgrytan med yoghurtröran som rörs ner i linsgrytan och smaksätter grytan
Den har en härligt sötsur karaktär i kombination med härligt goda indiska kryddor. Efter en lång dag, på resande fot och på universitetet, ska det bli skönt att krypa ner under ett varmt täcke och sussa så sött
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Inlägget Världens godaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Får nog säga att det var den godaste grytan jag har gjort, sambon var lyrisk ☺. Jag köpte häromdagen en stor bit märgpipa med ben ( Highland Cattle kött ) och igår så gjorde vi en köttgryta på hela stycket (ca 2,2 kg med benet)
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt. Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindre bitar
Häromdagen gjorde jag min goda pasta med fläskfilé och rosmarinsås till middag och den blir alltid lika uppskattad, det är nog favoriträtten nummer 1 här hemma
Enda ändringarna jag gjorde till receptet var att baka bottnen, jag tycker den blir godast så, och att strunta i passionsfrukten, men det var av lathet, de hade nämligen inga i den närmsta mataffären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.