Tål alla skaldjur kommer här ett tips på en riktigt godochfräsch förrätt. Vissa rätter blir till och med uppkallade efter mig, tex ”Jessicas kycklingrätt” – magiskt god by the way
God soppa och riktigt godoch fin sushi som såklart gjordes efter beställning. Till lunch blev det helt oväntat pizza och på kvällen köpte vi hem sushi till middag
Vispa creme fraiche, matlagningsyoghurt och socker med elvisp. Häll limesaften och gelatinbladen samt det rivna gelatinskalet i en kastrull, värm tills gelatinet smälter
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak. Steker dom i ugnen och resultatet blir alltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
Verkligen en SUUPERGOD sås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.