Glutenfritt surdegsbröd på skrädmjöl
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g surdegsgrund (kolla här för mer info)
  • 80 g mörkt gluten- och laktosfritt basmjöl
  • 100 g vatten.
  • 75 g surdegsgrund
  • 80 g Havremix (Mixwells). Går bra att att ta något annat mjöl.
  • 100 g ljummet vatten.
  • Blandningen från dag 1.
  • 500 g vatten
  • 1 msk husk
  • 8 g jäst
  • 1/2 tsk brödkryddor
  • 1 msk sirap
  • 300 g ljust basmjöl (jag tog Lailas blå)
  • 410 g Skrädmjöl från Stöpafors kvarn. Detta mjöl är glutenfritt. Inget annat mjöl än ren havre hanteras i kvarnen
  • 20 g havssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.