Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. knappt 3 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra
Tillsätt äggenoch avsluta med att hälla i det smälta mjölkfria margarinet. Har ett recept sedan tidigare på bloggen men här kommer ett till som jag tycker både är godare och enklare att göra
Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd. Men med några enkla medel blir det här både nyttigare, saftigare och mer hållbart
Servera med t ex mjölkfri vaniljsglass, flädersorbet eller om du tål mjölk, vispad créme fraiche. Inte så noga – eftersom det är glutenfri mix glider den ändå ner sedan i ugnen
Mjölkfritt, äggfrittoch kan göras glutenfritt. Så gott, lätt och härligt med det knapriga täcket. Häromdagen fixade vi cornflakespanerad fisk till lunch
Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten. Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost
Tamari är en soja helt utan vete om du har veteallergi. * De allra flesta sojasorter är glutenfria även om det står deklarerat vete i innehållsförteckningen (ingår i framställningsprocessen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.