1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda kesella och saffran. 2. Blanda samtliga ingredienser till smuldeg (bunke, matberedare med kniven eller assistent, dock rymdes bara hälften i min matberedare så jag körde 2 ggr)3
Pannkaka med sylt, vispad grädde och kanel. Imorse gjorde jag en frukostpannkaka i ugnen som jag serverade med vispad grädde och hemmagjord sylt av jordgubbar och blåbär
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda samtliga torra ingredienser, häll på smör och sirap och blanda väl. Bred ut i bakpappersklädd långpanna, grädda ca 15 minuter mitt i ugnen
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfriamorotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Jag är egentligen inte så förtjust i morotskaka, men den här får faktiskt tummen upp av mig. Precis som receptet på vitlöksgratinerade champinjoner kommer detta recept från tidningen Matkärlek
Glutenfritt ströbröd och mjölkfritt margarin till formen. Morotskaka gluten och mjölkfri. Smörj och bröa en form med mjölk fritt margarin och glutenfritt ströbröd
Inlägget Raw morotskaka – glutenfri, mjölkfri, vegan dök först upp på. Dagens resultat blev en riktigt god morotskaka som passar perfekt till fikat nu på påskhelgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.