Strö över hackad daim och garnera medjordgubbaroch mynta. Täck formen med plastfolie. jordgubbar. Blanda mandelmjöl, florsocker och bakpulver i en skål
Den här glasstårtan, fylld med maränger och nutella är G U D O M L I G. Tag ut det nedfrysta nutellaarket och bryt loss bitar och toppa med, (spara några till garnering)
Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Blanda med socker och vänd ner jordgubbarna, lime och socker. Häll i mascarponen över digestivekexen toppa medjordgubbarna + lite krossade digestive kex
Glasstårtan är superenkel att göra eftersom att basen består av färdig vaniljglass. Häll över glassen, en färg i taget, i en springform och toppa med lite godisbilar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.