Glace au four med havrebotten och färska bär
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Havreflarn
  • 75 g smör
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 1/2 msk mjölk
  • 1 1/2 msk honung
  • 1/4 tsk bakpulver
  •  
  • Glass
  • 10 dl vispgrädde
  • 1 burk sötad kondenserad mjölk (397g)
  • 3 äggulor
  • 3 tsk vaniljsocker
  •  
  • Maräng
  • 3 äggvitor
  • 2 dl strösocker
  • färska bär t ex jordgubbar, hallon och björnbär
  • 100 % nyår

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.