6 1 1/2 kg kycklingben 1 1/2 msk maizena majsstärkelse 3/4 dl sweet chilisås 3/4 dl finriven ingefära 3 msk japansk soja 1 1/2 tsk salt flingsalt att strö över koriander till garnering Lägg till i inköpslistan
Cut wings in half, dip in egg and coat with flour. Fry wings until deep brown. Pour over wings. Bake in preheated oven for 30 to 45 minutes, basting wings with sauce often. 3 pounds chickenwings
En av de rätter som vi fått laga på kursen (och en av de rätter jag gillar bäst i thaiköket, förutom grön curry som jag utan att överdriva älskar) är Chicken, chili & cashew- krispiga grönsaker, lätt friterad kyckling och med en lätt hetta är den riktigt grym men också farlig att äta då man gärna äter mer än vad man kanske egentligen ska
Here spiced up with chili and salt, but you can put any spices on. The marinade works just as well if you throw it on right before you put the chicken in the oven
Place wings on the rack in single layer and cook for 30 minutes. Take wings out and let rest 5 minutes. 10 whole chickenwings, cut into flats and drumettes (here's how to do it)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.