Fick tips på ett youtubeklipp där tillagar Geymar (se nedan). Geymar är en irakisk delikatess som man gärna äter till frukost tillsammans med bröd och något sött, t ex honung – vill man gå steget längre tillsätter man lite valnötter på sidan om
Fick tips på ett youtubeklipp där tillagar Geymar (se nedan). Geymar är en irakisk delikatess som man gärna äter till frukost tillsammans med bröd och något sött, t ex honung – vill man gå steget längre tillsätter man lite valnötter på sidan om
google_color_bg = "#FFFFFF". I Turkiet på 1570-talet var kvinnor förbjudna att handla i geymar-butiker och enbart förbehållet för män. google_color_link = "#d3173a". google_color_text = "#000000". google_color_url = "#d3173a"
I made a big batch and froze into weekly servings. Pour the applesauce into weekly sized servings. Koka på svag värme i 15-20 minuter utan lock eller tills äppelbitarna kokat sönder ordentligt. Cook over low heat for 15-20 minutes or until the apple pieces boiled down firmly
Grädda i 200 grader 15 20 minuter. Jag gör alltid degen i bakmaskinen. Skall man göra den för hand får man nog ta en hel påse torrjäst eller motsvarande mängd färsk
Vi försöker äta mera grönt och nyttigt, även om barnen är svårflörtade. Vi vuxna kör i alla fall på den given och hoppas att det ska släppa även för barnen så att vi kan äta helt samma mat framöver
1 portionsbit lax / person, ca 150 g per bit. Förra veckan tog vi en sväng ner till Italien för en bit mat, ja i alla fall kändes det så när vi satt vid matbordet och njöt av vår middag
De här små wrapsen är farligt goda, och perfekt avslappnad sommarmat. Vill man servera dem som förrätt istället för varmrätt så skippa riset – blir också riktigt gott
Gemsallad (uttalas som jem) är så fin i små avlånga "huvuden". 4 gemsallad (eller romansallad om du inte får tag på gem)Chilidressing1 msk sambal oelek2 msk olivoljaSaften från en pressad limeSalt och svartpepparSkölj salladen och skaka av vattnet. 4 gemsallad
Det här är en traditionell frukostpålägg som brukar tillagas i Mellanöstern. Den består utav vispgrädde och majsstärkelse, i vissa länder använder man sig även utav mjölk och vispgrädde men jag föredrar receptet som min mamma brukade göra för mig när jag var liten
12-15 minutter i varmluftovn ved 200 grader. 150 g blødt smør. Grove briochebollerDu kan med fordel bruge en røremaskine til æltningen, da det letter arbejdet, men det kan også gøres i en skål med en grydeske og håndkraft
Förra månaden slog jag till med en liten tjej-kräftis hemma i lägenheten. Eftersom det var i slutet av OS hamnade vi framför teven istället för på takterassen, men vi hann ändå skvallra och äta ett stort gäng kräftor med tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.